Тиждень професії «Кухар; Кондитер»

20-24.12.21 в Закладі професійної (професійно-технічної) освіти «Чугуївський регіональний центр професійної освіти Харківської області» проведено тиждень професії «Кухар; Кондитер».
В рамках тематичного тижня 21.12.21. в закладі освіти проведено позакласний захід «Введення в професію» для першокурсників, які  вступають  в ряди  кулінарної  співдружньості.

21.12.21. в Чугуївському  регіональному центрі професійної освіти проведен позакласний захід «Введення в професію» для першокурсників ,які  вступають  в ряди  кулінарної  співдружньості.
Вікторини, конкурси, брейн-ринг – провела майстер в/н  з професії «Кухар; кондитер» Оксана АПАТЧЕНКО
Мета заходу- формування пізнавального інтересу до обраних професій «Кухар» та «Кондитер», підвищення пізнавальної активності учнів та мотивації  здобувачів освіти
Голова методичної комісії «Громадське харчування» –Вікторія АККЕРМАН