20-24.12.21 в Закладі професійної (професійно-технічної) освіти «Чугуївський регіональний центр професійної освіти Харківської області» проведено тиждень професії «Кухар; Кондитер».
В рамках тематичного тижня 21.12.21. в закладі освіти проведено позакласний захід «Введення в професію» для першокурсників, які вступають в ряди кулінарної співдружньості.
21.12.21. в Чугуївському регіональному центрі професійної освіти проведен позакласний захід «Введення в професію» для першокурсників ,які вступають в ряди кулінарної співдружньості.
Вікторини, конкурси, брейн-ринг – провела майстер в/н з професії «Кухар; кондитер» Оксана АПАТЧЕНКО
Мета заходу- формування пізнавального інтересу до обраних професій «Кухар» та «Кондитер», підвищення пізнавальної активності учнів та мотивації здобувачів освіти
Голова методичної комісії «Громадське харчування» –Вікторія АККЕРМАН