|
22.02.24 здобувачі освіти Закладу професійної (професійно-технічної) освіти «Чугуївський регіональний центр професійної освіти Харківської області», які навчаються за професією «Кухар; Кондитер», зустрілися з випускником закладу освіти попередніх років Максимом Макаровим, який поділився власним успішним досвідом роботи за отриманою професією «Кухар».
Зараз Максим працює в закладі «Кеди Іскуствоведа», а за свій 1,5 річний стаж роботи вже встиг на практиці освоїти навички професії повара гарячого цеху, жилувальника, обвалювальника та хосперника.
Максим розповів про цікавинки та складнощі при роботі з закладі харчування, обговорив з присутніми тонкощі молекулярної кухні та сучасних способів приготування страв. Він, зробив акцент, що для сучасного кухара, або кондитера, невід’ємними є знання фізики та хімії, безпеки життєдіяльності та надання первинної допомоги, володіння навиками комунікації та лідерські якості. |