04.10.2021 в Закладі професійної (професійно-технічної) освіти «Чугуївський регіональний центр професійної освіти Харківської області» відбулося засідання МК «Громадського харчування»
Порядок денний
- Методичні рекомендації щодо роботи із здобувачами освіти, які мають початковий рівень навчальних досягнень та їх адаптацію в сучасному соціальному просторі – методист Ольга БЄДУХОВА
- Аналіз контингенту першого курсу – майстри виробничого навчання Гульнара БАБІЧ, Юлія ІВАШКЕВИЧ
- Підготовка груп КК-21 КК-22 до поетапної атестації «Кухар» 3-го розряду – викладач ПТП Вікторія АККЕРМАН
- Доповідь «Сучасний урок виробничого навчання – моє бачення» – майстер виробничого навчання Оксана АПАТЧЕНКО
Голова МК- Вікторія АККЕРМАН