Засідання МК “Громадського харчування”

06.12.23 в Закладі професійної (професійно-технічної) освіти «Чугуївський регіональний центр професійної освіти Харківської області» проведено засідання МК “Громадського харчування”. На засіданні обговорювали проведення тематичного предметного тижня з професії “Кухар; Кондитер” з 18-22.12.2023, затверджено план.

План тижня з професії “Кухар; Кондитер”  18-22.12.2023

№ з/п Дата проведення Захід Відповідальний
1. 18.12.23 відкритий урок “Приготування холодних супів” майстер в/н
Надія Демидова
2. 19.12.23 майстер клас по приготуванню печива з “різдвяними передбаченнями” майстер в/н
Гюльнара Бабич, викладач ПТП Маріанна Опара
3. 20.12.23 майстер клас “Приготування кексів з гарбузів” майстер в/н
Гюльнара Бабич
4. 21.12.23 майстер клас “Приготування медових пряників” майстер в/н
Олена Новицька
5. 22.12.23 захід: «Оздоблення медових різдвяних пряників.” майстри  в/н :
Оксана Апатченко, Людмила Лазаренко

На засіданні обговорили питання виробничій практики у групі КК-1, доповіла Тамара Смик, а також вихід на практику групи КК-3 – Надія  Демидова. Заслухали доповідь Викладача ПТП Тетяни Попової “Технології підвищення професійної компетентності педагога в умовах нової української школи.”