Фізіологія харчування І півріччя 2021-2022 н.р. – викладач Вікторія АККЕРМАН

Олійник О.М. Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування: підручник для учнів професійно-технічних закладів освіти

Дата № уроку Група Тема урока Матеріал до урока Перевірка знань
2.11 1-2 КК-42 Вплив харчування  на стан здоров’я населення.
Завдання фізіології харчування. Поняття термінів «фізіологія», та «фізіологія          харчування».
Конспект Уроки 1-2
Додаток   Відео Додаток 
 Скласти опорний конспект.у зошит
Дати відповіді на запитання 
3.11 3-4 КК-42 Нормування білків у раціонах харчування. Нормування вуглеводів у раціонах харчування. Конспект Уроки 3-4
Додаток ВідеоДодаток 
1.Опрацювати конспект
 2.Відповісти на питання
 3. Записати функції, властивості вуглеводів.
4.11 5-6 КК-42 Нормування ліпідів в раціонах харчування
Нормування мінеральних речовин у раціонах харчування.
Конспект Уроки 5-6
Додаток   Відео   Додаток 
 Скласти опорний конспект.у зошит
5.11 7-8 КК-42 Вплив кулінарної обробки на збереження вітамінів.
Вода. Фізіологічне значення води.
Конспект Уроки 7-8
Додаток     Відео  Додаток 
Додаток 
 Скласти опорний конспект.у зошит
Виконання тестових завдань. Передивитись відео
Скласти кросворд на тему «Вода – харчова речовина необхідна для організму людини». Найменше 10 слів.
8.11 9-10 КК-42 Характеристика, значення  і використання продуктів тваринного походження (м’яса та  м’ясопродуктів, риби та рибопродуктів). Конспект Уроки 9-10
Додаток  Відео
Додаток 
 Скласти опорний конспект.у зошит
Індивідуальне завдання: зробити презентацію на тему «Характеристика значення та використання продуктів тваринного походження у раціональному та лікувальному харчуванні людини».
9.11 11 КК-42 Характеристика, значення та використання продуктів тваринного походження  у раціональному та лікувальному харчуванні (молоко, молочні продукти, яйця, жири). Лекція
Додаток
Опрацювати матеріал
Скласти опорний конспект.у зошит
Дати відповіді на запитання 
9.11 12 КК-42 Характеристика значення та використання продуктів рослинного походження у лікувальному та раціональному харчуванні (крупи, бобові, хліб та макаронні вироби). Лекція
Додаток
Опрацювати матеріал
Скласти опорний конспект.у зошит
Дати відповіді на запитання 
10.11 13 КК-42 Характеристика значення та використання цукристих продуктів у  раціональному та лікувальному харчуванні. Лекція Опрацювати матеріал
Скласти опорний конспект.у зошит
Дати відповіді на запитання 
10.11 14 КК-42 Поняття про раціональне харчування та енергетичну цінність їжі.  Лекція
Додаток
Опрацювати матеріал
Скласти опорний конспект.у зошит
Дати відповіді на запитання 
11.11 15 КК-42. Фізіологічні вимоги до режиму харчування.  Лекція
Додаток
Опрацювати матеріал
Скласти опорний конспект.у зошит
Дати відповіді на запитання 
11.11 16 КК-42 Структура харчового раціону Лекція 
Презентація
Додаток
Опрацювати матеріал
Скласти опорний конспект.у зошит
Зробити висновок
12.11 17 КК-42 Ідеальна вага тіла людини  Лекція
Додаток
Опрацювати матеріал
Скласти опорний конспект.у зошит
Дати відповіді на запитання 
12.11 18 КК-42 Раціональне харчування дітей та підлітків Лекція
Презентація
Опрацювати матеріал
Скласти таблицю
«Добовий набір продуктів на одного учнястудента»