Дата | № уроку | Група | Тема урока | Матеріал до урока | Перевірка знань |
11.01 | 35-37 | КК-12 | Характеристика машин для приготування тіста
Машини та механізми для просіювання борошна Машини для замішування та розкочування тіста |
Додаток | Завдання |
12.01 | 76-77 | КК-1 | Відомості про теплове устаткування.
Класифікація теплового устаткування |
Додаток | Додаток |
14.01 | 78-79 | КК-1 | Паливо, його види, склад.
Загальні відомості про електричне устаткування. |
Додаток | Завдання |
15.01 | 80-81 | КК-1 | Електронагрівальні елементи: їх види, будова, принцип роботи, переваги та недоліки кожного виду, застосування.
Загальні відомості про секційно-модульоване обладнання. |
СТ 135-136
Відео Відео |
Завдання |
15.01 | 38
39-40 |
КК-12 | Загальні правила експлуатації та вимоги безпеки
ЛПР 6. Вивчення машин і механізмів для просіювання борошна і замішування тіста |
Додаток | Завдання |
18.01 | 41-42 | КК-12 | Підйомно-транспортне устаткування
Призначення, класифікація та будова підйомно-транспортного устаткування Правила експлуатації та техніка безпеки підчас роботи з підйомно-транспортним устаткуванням |
Додаток | Завдання |
19.01 | 82-83 | КК-1 | Загальні відомості устаткування на газовому обігріві.Правила експлуатації та безпека праці з газовим обладнанням. Запобігання перевитрат палива.
Характеристика та властивості горючих газів, переваги та недоліки газових апаратів, |
Додаток
Відео |
Конспект
|
22.01 | 84-85 | КК-1 | Газові пальники, їх види, будова. Правила розпалювання пальників з дотриманням технічних вимог безпеки праці.
Поняття про інфрачервоні випромінювачі та високочастотне |
Додаток
Конспект |
|
22.01 | 43-44 | КК-12 | Загальні відомості про теплове устаткування
Відомості про теплове устаткування. Класифікація теплового устаткування. Загальні відомості про електричне устаткування. Електронагрівальні елементи |
Додаток
СТ.130-133 |
Завдання |
25.01 | 45-46 | КК-12 | Загальні відомості про секційно-модульоване обладнання.
Загальні відомості устаткування на газовому обігріві |
Додаток | Конспект
Відповіді на питання |
25.01 | 47 | КК-12 | Тема X.
«Устаткування для варіння їжі» Котли секційно-модульовані для варіння їжі |
Додаток | Конспект
Відповіді на питання |