Устаткування підприємств харчування – викладач Аккерман В. Я. ІІ півріччя 2020-2021 н.р.

Дата № уроку Група Тема урока Матеріал до урока Перевірка знань
11.01 35-37 КК-12 Характеристика машин для приготування тіста

Машини та механізми для просіювання борошна

Машини для замішування та розкочування тіста

Додаток Завдання 
12.01 76-77 КК-1 Відомості про теплове устаткування.

Класифікація теплового устаткування

Додаток  Додаток
14.01 78-79 КК-1 Паливо, його види, склад.

Загальні відомості про електричне устаткування. 

Додаток  Завдання 
15.01 80-81 КК-1 Електронагрівальні елементи: їх види, будова, принцип роботи, переваги та недоліки кожного виду, застосування.

Загальні відомості про секційно-модульоване обладнання.

СТ 135-136

Відео  Відео 

Завдання 
15.01 38

 

39-40

КК-12 Загальні правила експлуатації та вимоги безпеки

ЛПР 6. Вивчення машин і механізмів для просіювання борошна і замішування тіста

Додаток  Завдання 
18.01 41-42 КК-12  Підйомно-транспортне устаткування

Призначення, класифікація та будова підйомно-транспортного устаткування

Правила експлуатації та техніка безпеки підчас роботи з підйомно-транспортним устаткуванням

Додаток 

Додаток 

Додаток 

Завдання 

Завдання 

19.01 82-83 КК-1 Загальні відомості устаткування на газовому обігріві.Правила експлуатації та безпека праці з газовим обладнанням. Запобігання перевитрат палива.

Характеристика та властивості горючих газів, переваги та недоліки газових апаратів,

Додаток

Відео

Відео 

Конспект

 

 

22.01 84-85 КК-1 Газові пальники, їх види, будова. Правила розпалювання пальників з дотриманням технічних вимог безпеки праці.

Поняття про інфрачервоні випромінювачі та високочастотне

Додаток 

Конспект

 

Завдання 

22.01 43-44 КК-12 Загальні відомості про теплове устаткування

Відомості про теплове устаткування. Класифікація теплового устаткування.

Загальні відомості про електричне устаткування. Електронагрівальні елементи

Додаток 

СТ.130-133

Додаток 

Завдання 

Завдання 

25.01 45-46 КК-12 Загальні відомості про секційно-модульоване обладнання.

Загальні відомості устаткування на газовому обігріві

Додаток  Конспект

Відповіді на питання

25.01 47 КК-12 Тема X.

«Устаткування для варіння їжі»

Котли секційно-модульовані для варіння їжі

Додаток  Конспект

Відповіді на питання