Устаткування підприємств харчування – викладач Вікторія АККЕРМАН І півріччя 2021-2022 н.р.

Дата № уроку Група Тема урока Матеріал до урока Перевірка знань
26.10 33-38 КК-42 Значення холодильної техніки для підприємств харчування Види та способи охолодження. Характеристика способів охолодження: Холодильне устаткування з машинним охолодженням. Характеристика холодильних машин Класифікація холодильного устаткування Додаток  Завдання: За даною темою зробити конспект.
Додатковий матеріал:Підручник Н.П.Саєнко.Т.Д.Волошенко”Устаткування підприємств громадського  харчування”
стор.288-311.Конспект надсилати  у классрум
Тест   Завдання 
27.10 39-40 КК-42 Лабораторно-практична робота 4: вивчення будови, принципу роботи схеми холодильної компресійної машини. Завдання  1.Виконати завдання з ЛПР
2.Зробити висновок
3.Відповісти на тестові запитання