Дата | № уроку | Група | Тема урока | Матеріал до урока | Перевірка знань | |
26.10 | 33-38 | КК-42 | Значення холодильної техніки для підприємств харчування Види та способи охолодження. Характеристика способів охолодження: Холодильне устаткування з машинним охолодженням. Характеристика холодильних машин Класифікація холодильного устаткування | Додаток | Завдання: За даною темою зробити конспект. Додатковий матеріал:Підручник Н.П.Саєнко.Т.Д.Волошенко”Устаткування підприємств громадського харчування” стор.288-311.Конспект надсилати у классрум Тест Завдання |
|
27.10 | 39-40 | КК-42 | Лабораторно-практична робота 4: вивчення будови, принципу роботи схеми холодильної компресійної машини. | Завдання | 1.Виконати завдання з ЛПР 2.Зробити висновок 3.Відповісти на тестові запитання |