Устаткування підприемств харчування – викладач Вікторія АККЕРМАН з 18.03.2021

Дата № уроку Група Тема урока Матеріал до урока Перевірка знагь
26.03 63-64 КК-12 Лабораторно-практична робота №9 «Устаткування для смаження їжі» Додаток 
Оформити звіт в робочому лабораторному зошиті
Письмово дати відповіді на контрольні питання
29.03 65 КК-12 Допоміжне устаткування
Водонагрівачі  безперервної дії, їх призначення, будова.
Опрацювати параграф 11.1 (стор. 252-256)
∙         Опишіть принцип дії водонагрівника ВЕ-210.
Опишіть правила експлуатації водонагрівників.
 Дайте відповідь на запитання:
∙         Для чого призначені водонагрівники?
∙         Опишіть принцип дії водонагрівника ВЕ-210.
∙         На які види поділяють водонагрівники за принципом дії?
29.03 66 КК-12 Кип’ятильники безперервної дії Опрацювати параграф 11.1
(стор.256-260) за підручником
Дайте відповідь на запитання:
∙         1.Для чого призначені кип’ятильники?
∙        2. Для чого призначена живильна коробка кип’ятильника?
∙         3.На які види поділяють кип’ятильники ?
∙       4.  Про що свідчить інтенсивне виділення пари під час роботи кип’ятильника?
2.04 67 КК-12 Марміти електричні для відпуску 1-х та 2-х страв Опрацювати параграфи 11.3 та 11.4
(стор. 261-273) за підручником
Да    Дайте відповідь на запитання:
∙       1.Призначення ліній самообслуговування.
∙         2..Чи є захист від «сухого ходу» у марміту МСЕСМ-50 для других страв?
∙         3.Яке устаткування належить до допоміжного?
4.Вкажіть буквенно-цифрову індексацію допоміжного теплового устаткування: ВЕ-210, КБЕ-25-МІ,  МСЕСМ-3, ЛПС.
2.04 68-69 КК-12 Лабораторно-практична робота №10 «Допоміжне теплове устаткування  Додаток 
Оформити звіт в робочому лабораторному зошиті
Письмово дати відповіді на контрольні питання
5.04 70 КК-12 Підсумкове заняття Тест Додаток  Тест Додаток 
1.04 37 КК-11 Машини для замішування та розкочування тіста Лекція  Додаток   СТ.87-100 Завдання 
5.04 38-39 КК-11 ЛПР 6. Вивчення машин і механізмів для просіювання борошна і замішування тіста Додаток  Завдання 
6.04 40-41 КК-11 Призначення, класифікація та будова підйомно-транспортного устаткування Додаток  Завдання 
8.04 42-43 КК-11 Відомості про теплове устаткування. Класифікація теплового устаткування. Додаток    СТ.130-133
Додаток    Додаток    Додаток 
Завдання 
12.04 44-45 КК-11 Загальні відомості про електричне устаткування. Електронагрівальні елементи
Загальні відомості про секційно-модульоване обладнання.
Додаток    ст.175-178  СТ 135-136
Відео  Відео 
Завдання   Конспект  Відповіді на питання
Опрацювати лекційний матеріал за посиланням
Конспект  Відповіді на питання
15.04 46 КК-11 Загальні відомості устаткування на газовому обігріві Ст.138-141
Додаток 
Опрацювати лекційний матеріал за посиланням
Конспект
Відповіді на питання
15.04 47 КК-11 Котли секційно-модульовані для варіння їжі Додаток  Додаток 
19.04 48-49 КК-11       Пароварильні шафи
           Сосисковарки
Додаток 
ВІДЕО Додаток 
Завдання 
Завдання