Технологія приготування борошняних кондитерських виробів – викладач: Ярошенко Л.М.

дата № уроку Група Тема уроку Матеріал до уроку Перевірка знань
27.10 25 КК-32 Технологія приготування виробів з прісного здобного тіста: тарталетки, сочники, пироги з різними начинками, режим випікання, вихід виробів Підручник стор 182-186. Конспект з теми, скласти інструкційні  картки виробів. Надіслати фото чи скріншот виконаних завдань
26 КК-32 Вимоги до якості виробів. Правила розрахунку сировини Терміни та умови зберігання виробів з прісного здобного тіста Підручник стор 182-186 Конспект з теми, скласти інструкційні  картки виробів. Надіслати фото чи скріншот виконаних завдань
29 КК-31 Лабораторно-практична робота 3
 Технологія приготування млинцевого тіста, вафельного тіста, пряничного тіста та виробів з них.
Скласти звіт.
30 КК-31 Лабораторно-практична робота 4
Технологія приготування   прісного здобного, пісочного, бісквітного тіста та виробів з них.
Скласти звіт.
28.10 31 КК-31 Лабораторно-практична робота 4
Технологія приготування   прісного здобного, пісочного, бісквітного тіста та виробів з них.
Скласти звіт.
32 КК-31 Лабораторно-практична робота 4
Технологія приготування   прісного здобного, пісочного, бісквітного тіста та виробів з них.
Скласти звіт.
02.11 27 КК-32 Лабораторно-практична робота №12
Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього.
Підручник стор 182-186. Скласти звіт.
28 КК-32
31 КК-31 Лабораторно-практична робота 4
Технологія приготування   прісного здобного, пісочного, бісквітного тіста та виробів з них.
Підручник стор 173-186, 194-206 Скласти звіт.
32 КК-31
03.11 33 КК-31
34 КК-31
29 КК-32 Технологія приготування пряничного тіста Підручник стор 186-189.
Відео1, Відео2.
Конспект з теми, скласти інструкційні  картки виробів. Надіслати фото чи скріншот виконаних завдань
30 КК-32 Технологія приготування виробів з пряничного тіста, режим випікання, вихід виробів Підручник стор 186-194. Конспект з теми, скласти інструкційні  картки виробів. Надіслати фото чи скріншот виконаних завдань
05.11 35 КК-31 Лабораторно-практична робота 4
Технологія приготування   прісного здобного, пісочного, бісквітного тіста та виробів з них.
Підручник стор 173-186, 194-206 Скласти звіт.
36 КК-31 Технологічний процес виготовлення тістечок і тортів: розрізання, просочування сиропом тістового напівфабрикату, прошарування напівфабрикатів кремом (начинкою), ґрунтування поверхні та бічних сторін кремом, глазурування поверхні, оздоблення тортів і тістечок кремом, фруктами, цукатами, горіхами тощо; розрізання прошарованих пластів на частини для тістечок і тортів, обсипання крихтами, подрібненими горіхами, цукровою пудрою тощо. Підручник стор 270-271.
Додаткова література
Відео
Конспект з теми. Надіслати фото чи скріншот виконаних завдань