Технологія приготування борошняних кондитерських виробів-викладач: Ярошенко Л.М. ІІ півріччя 2020-2021 н.р.

Виконані завдання: ya.l.nikolaevna@gmail.com

дата № уроку Група Тема уроку Матеріал до уроку Перевірка знань
12.01 23 КК-21 Технологія приготування, вимоги до якості фаршів і начинок з овочів, грибів. Використання, термін реалізації. Урок  № 23 Конспект.

Завдання.

24 КК-21 Фрукти: хімічний склад, харчова цінність, види, кулінарна обробка, підготовка до використання. Технологія приготування, вимоги до якості начинок з ягід. Використання, термін реалізації. Урок  № 24 Конспект.

Завдання.

26.01 25 КК-21 Ягоди: хімічний склад, харчова цінність, види, кулінарна обробка, підготовка до використання. Технологія приготування, вимоги до якості начинок з ягід. Використання, термін реалізації. Урок  № 25 Конспект.

Завдання.

26 КК-21 Сушені плоди, ягоди: характеристика, харчова цінність, вимоги до якості, кулінарна обробка, підготовка до використання. Урок  № 26 Конспект.

Завдання.

11.01 38 КК-31 Технологія приготування простих нарізних і поштучних тістечок масового попиту з різних видів тіста: прісного здобного. Вимоги до їх якості. Терміни та умови зберігання готових виробів. Урок № 38 Конспект

Завдання

39 КК-31 Технологія приготування простих нарізних і поштучних тістечок масового попиту з різних видів тіста: пісочного. Вимоги до їх якості. Терміни та умови зберігання готових виробів. Урок № 39 Конспект

Завдання

12.01 40 КК-31 Технологія приготування простих нарізних і поштучних тістечок масового попиту з різних видів тіста: пісочного. Вимоги до їх якості. Терміни та умови зберігання готових виробів. Урок № 40 Конспект

Завдання

41 КК-31 Технологія приготування простих нарізних і поштучних тістечок масового попиту з різних видів тіста: пісочного. Вимоги до їх якості. Терміни та умови зберігання готових виробів. Урок № 41 Конспект

Завдання

18.01 42 КК-31 Технологія приготування простих нарізних і поштучних тістечок масового попиту з різних видів тіста: вафельного. Вимоги до їх якості. Терміни та умови зберігання готових виробів. Урок № 42 Конспект

Завдання

43 КК-31 Технологія приготування простих нарізних і поштучних тістечок масового попиту з різних видів тіста: бісквітного. Вимоги до їх якості. Терміни та умови зберігання готових виробів. Урок № 43 Конспект

Завдання

19.01 44 КК-31 Технологія приготування простих нарізних і поштучних тістечок масового попиту з різних видів тіста: бісквітного. Вимоги до їх якості. Терміни та умови зберігання готових виробів. Урок № 44 Конспект

Завдання

45 КК-31 Технологія приготування простих нарізних і поштучних тістечок масового попиту з різних видів тіста: бісквітного. Вимоги до їх якості. Терміни та умови зберігання готових виробів. Урок № 45 Конспект

Завдання

25.01 46 КК-31 Технологія приготування простих нарізних і поштучних тістечок масового попиту з різних видів тіста: бісквітного. Вимоги до їх якості. Терміни та умови зберігання готових виробів. Урок № 46 Конспект

Завдання

47 КК-31 Технологія приготування простих нарізних і поштучних тістечок масового попиту з різних видів тіста: бісквітного. Вимоги до їх якості. Терміни та умови зберігання готових виробів. Урок № 47 Конспект

Завдання