Предмет устаткування підприемств харчування – викладач Аккерман В.Я.

Підручник:  “Устаткуванняпідприємств громадського харчування”    

Дата № уроку Група Тема урока Матеріал до урока Перевірка знагь
15.10 41-42 КК-1 Призначення, класифікація та будова підйомно-транспортного устаткування

Правила експлуатації та техніка безпеки підчас роботи з підйомно-транспортним устаткуванням

Додаток 1 

Додаток 2 

Завдання 1 

15.10 43-44 КК-1 Відомості про теплове устаткування. Класифікація теплового устаткування

Загальні відомості про електричне устаткування. Електронагрівальні елементи

Додаток 1 

СТ.130-133

Завдання 1 

16.10 45-46 КК-1 Загальні відомості про секційно-модульоване обладнання.

Загальні відомості устаткування на газовому обігріві

СТ 135-136

Відео

Завдання 1 

16.10 47-48 КК-1 Котли секційно-модульовані для варіння їжі

Пароварил ьні шафи

Завдання 1 

16.10 41-42 КК-11 Призначення, класифікація та будова підйомно-транспортного устаткування

Правила експлуатації та техніка безпеки підчас роботи з підйомно-транспортним устаткуванням

Додаток 1 

Завдання 1 

19.10 43-44 КК-11 Відомості про теплове устаткування. Класифікація теплового устаткування

Загальні відомості про електричне устаткування. Електронагрівальні елементи

Додаток 1 

СТ.130-133

Завдання 1 

19.10 37-38 КК-12 .Машини для замішування та розкочування тіста Загальні правила експлуатації та вимоги безпеки

Додаток 1 

ст..87-94

Завдання 1 

20.10 49-50 КК-1 Сосисковарки

Правила експлуатації та технічні вимоги безпеки праці

Додаток 1 

Завдання 1 

21.10 45-46 КК-11 Загальні відомості про секційно-модульоване обладнання.

Загальні відомості устаткування на газовому обігріві

Завдання 1 

21.10 39-40 КК-12 .ЛПР 6. Вивчення машин і механізмів для просіювання борошна і замішування тіста

Додаток 1 

СТ.87-99

Завдання 1 

23.10 47-48 КК-11 Котли секційно-модульовані для варіння їжі

Пароварильні шафи

Завдання 1