УвагаНавчання проводитись із застосуванням корпоративного сервісу Google Workspace for Education Fundamentals і зокрема сервісу Классрум, електронної пошти, мультимедійних та хмарних технологій, соціальних мереж та месенджерів: mamin1970@ukr.net viber 380974253586. Скриншоти та фотографії виконаних завдань надсилати на перевірку та оцінювання за допомогою сервісу Классрум
Дата | № уроку | Група | Тема урока | матеріал до урока | перевірка знань |
12.11 | 01-02 | КК-21 | Тема 1 ВСТУП. ЗАГАЛЬНІ ПОНЯТТЯ “Основні терміни та визначення” “Історичний розвиток, сучасні напрями професійної етики та етикету” | Матеріал уроку Матеріал уроку | Тест |
19.11 | 03-04 | КК-21 | Тема 2 ПРОФЕСІЙНА ЕТИКА У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ “Професійна етика і психологія” “Корпоративна етика. Етика управління” | Матеріал уроку Матеріал уроку | Тест |