ПРОФЕСІЙНА ЕТИКА ТА ЕТИКЕТ ІІ півріччя 2020-2021 н.р.

Увага
Навчання буде проводитись з використанням електронної пошти, мультимедійних та хмарних технологій, соціальних мереж та месенджерів: mamin1970@ukr.net   viber 380974253586. Скриншоти та фотографії виконаних завдань надсилати на перевірку та оцінювання

Дата № уроку Група Тема урока матеріал до урока перевірка знань
05.02 01 КК-21 Тема 1 ВСТУП. ЗАГАЛЬНІ ПОНЯТТЯ    Основні терміни та визначення” Матеріал уроку
Відеоурок
Тест
12.02 02-03 КК-21 Тема 1 ВСТУП. ЗАГАЛЬНІ ПОНЯТТЯ
“Історичний розвиток, сучасні напрями професійної етики та етикету”  “Професійна етика і психологія”
Матеріал уроку
Відеоурок
Тест
12.02 01-02 КК-22 Тема 1 ВСТУП. ЗАГАЛЬНІ ПОНЯТТЯ
“Основні терміни та визначення” “Історичний розвиток, сучасні напрями професійної етики та етикету”
Матеріал уроку
Відеоурок
Тест
19.02 04-05 КК-21 Тема 2 ПРОФЕСІЙНА ЕТИКА У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ

“Корпоративна етика. Етика управління”  “Моральність особистості . Норми поведінки керівника”

Матеріал уроку
Відеоурок
Тест
19.02 03-04 КК-22 Тема 1 ВСТУП. ЗАГАЛЬНІ ПОНЯТТЯ
“Професійна етика і психологія” “Корпоративна етика. Етика управління”
Матеріал уроку
Відеоурок
Тест
26.02 06-07 КК-21 Тема 2 ПРОФЕСІЙНА ЕТИКА У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ

“Професійна етика персоналу. Управління конфліктами”  “Оцінка психологічних проявів споживачів”

Матеріал уроку
Відеоурок
Тест
26.02 05-06 КК-22 Тема 2 ПРОФЕСІЙНА ЕТИКА У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
“Моральність особистості . Норми поведінки керівника.” “Професійна етика персоналу. Управління конфліктами”
Матеріал уроку
Відеоурок
Тест