Оволодіння основами організації виробництва та обслуговування – викладач – Вікторія АККЕРМАН

Дата № уроку Група                                Тема урока           Матеріал до урока           Перевірка знагь
1.04 37 КК-1 Характеристика видів і методів обслуговування Лекція
Додаток   Відео  Додаток 
Конспект
1.04 38 КК-1 Меню його види призначення Конспект  Додаток  Конспект
2.04 39-40 КК-1 Сервіровка столів. Види сервіровки Конспект  Додаток    Додаток    Відео Знати правила та види сервірування
2.04 41-42 КК-1 Варіанти складання серветок.
Засвоєння прийомів складання  серветок
Додаток  
Відео  Додаток 1   Додаток 2   Додаток 3   Додаток 4 
Засвоїти прийоми складання серветок
Зробити особистий  відеоматеріал  з  варіантами складання серветок
9.04 43-44 КК-1 Обслуговування банкетів
Види банкетів
Додаток 1    Додаток 2  
Відео   Банкет чай    Банкет -фурше
Завдання 
9.04 45-46 КК-1 Спеціальні форми обслуговування відвідувачів Лекція
Додаток 
Завдання 
9.04 47-48 КК-1 Класифікація закладів підприємств ресторанного господарства
Кваліфікаційна характеристика кондитера 3-го розряду
 
Лекція
Додаток 
Завдання 
12.04 49 Організація виробництва кондитерського цеху,його призначення,характеристики Лекція
Додаток 1   Додаток 2 
Завдання 
12.04 50-51 КК-1 Організація постачання підприємств галузі
Основи проведення бракеражу виробів
Додаток 1   Додаток 2  Завдання 
12.04 52 КК-1 Контрольна робота Додаток