Облік, калькуляція звітність – викладач: Ярошенко Л.М.

Підручник: Укладач Р.В. Карпенко викладач вищої категорії Карпенко Р.В. Облік, калькуляція і звітність. Навчально-методичне видання. 2015 р. – 341 с.

Викладач: Ярошенко Л.М.

Виконані завдання надсилати на пошту – ya.l.nikolaevna@gmail.com

дата № уроку Група Тема уроку Матеріал до уроку Перевірка знань
9.11 1 КК-11 Поняття про господарський облік. Завдання господарського обліку, вимоги до обліку Урок № 1 Дайте відповіді в конспекті
2 КК-11 Збірник рецептур страв та кулінарних виробів: призначення, зміст, порядок користування. Урок № 2 Дайте відповіді в конспекті
16.11 3 КК-11 Збірник рецептур страв та кулінарних виробів: призначення, зміст, порядок користування. Урок № 3 Дайте відповіді в конспекті
4 КК-11 Збірник рецептур страв та кулінарних виробів: призначення, зміст, порядок користування. Урок № 4 Дайте відповіді в конспекті
23.11 5 КК-11 Збірник технологічних карток: призначення, зміст, порядок користування Урок № 5 Дайте відповіді в конспекті
6 КК-11 Збірник технологічних карток: призначення, зміст, порядок користування Урок № 6 Дайте відповіді в конспекті
30.11 7 КК-11 Практична робота 1: ознайомлення із змістом збірника рецептур, збірника технологічних карток. Урок № 7 Дайте відповіді в конспекті
8 КК-11 Практична робота 1: ознайомлення із змістом збірника рецептур, збірника технологічних карток. Урок № 8 Дайте відповіді в конспекті
7.12 9 КК-11 Практична робота 2: розрахунок сировини на необхідну кількість порцій. Перерахунок овочів в залежності від місяця. Урок № 9 Дайте відповіді в конспекті
10 КК-11 Практична робота 2: розрахунок сировини на необхідну кількість порцій. Перерахунок овочів в залежності від місяця. Урок № 10 Дайте відповіді в конспекті